Hvem vi er

http://www.arbeidsrettsadvokaten.no. er et nettsted som eies av Juridisk ABC AS.

Juridisk ABC er er behandlingsansvarlig for personopplysninger som nettstedet registrerer og behandler, jfr. personvernforordningen artikkel 4, punkt 7.

 

Hva menes med behandling av personopplysninger?

Personopplysninger er enhver form for informasjon som kan knyttes til deg som bruker. Dette kan for eksempel være navn, epost-adresse eller telefonnummer.

Behandling ev av personopplysninger er når vi på en eller annen måte bruker disse opplysningene. For eksempel er det behandling hvis du registrerer deg for å motta epost fra oss, og vi bruker adressen for å sende deg nyhetsbrev.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår, registrerer vi en del personopplysninger hver kan noen er inne på nettsidene. Som de aller fleste andre nettsider bruker vi såkalte «cookies» for å registrere informasjon om hver enkelt brukersesjon. Slik informasjon brukes til statistikk, blant annet for å vite hvor mange som besøker nettsiden, hvilke artikler som er populære og så videre.

I arbeide med analyse av data bruker vi verktøyene Google analytics og statcounter.com.

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Hvis du bruker kontaktskjema vil vi registrere den informasjon du legger inn. Informasjonen sendes til redaksjonen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Ellers gjelder at vi kun lagrer informasjon så lenge det foreligger behov for dette.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Særlig om e-post

Dersom du melder deg på nyhetsbrevet eller registrerer epostadressen din for å motta gratis innhold (som f eks e-bøker, artikler, maler eller lignende) vil vi registrere din e-postadresse, evt navn dersom dette oppgis, samt informasjon om når du registrerte deg. Denne informasjonen vil bli brukt i automatisert behandling for å gi deg personlig tilpasset innhold. Opplysningene vil også bli brukt til å sende deg innhold og tilbud.

 

Rett til innsyn, retting og sletting

Du har selvsagt rett til å få innsyn i dataene som er registrert om deg. Du kan selvsagt også be om å bli slettet, eller at informasjonen endres.

 

Kontakt

Ved spørsmål eller krav om innsyn, kontakt post@juridiskabc.no