advokat arbeidsrettLeter du etter en advokat spesialisert i arbeidsrett?

 

Våre advokater har erfaring og kunnskap innen arbeidsrett, og hjelper deg gjennom hele prosessen, slik at du tryggest mulig oppnår de beste resultatene i din situasjon. Vår hverdag er å løse klienten problemer!

 

Sidene du leser nå er laget av arbeidsrettsadvokater med lang erfaring med alle former for arbeidsrettslige spørsmål. 

Arbeidsrettsadvokaten.no ble først lansert i 2006. Siden den gang har vi hatt over 1 million besøkende, som har fått gratis informasjon innen arbeidsrett, eller bistand fra en av våre advokater innen arbeidsrett.

Når det oppstår spørsmål i tilknytning til et arbeidsforhold, er det vår erfaring at det ofte er svært effektivt for partene å ha bistand fra en advokat med dybdekunnskaper og erfaring innen arbeidsrett.

Arbeidsrettsadvokaten.no og våre tilknyttede advokater – er en del av fagmiljøet i Brækhus Advokatfirma i Oslo – ett av landets eldste advokatfirmaer med røtter helt tilbake til 1862.

Advokatfirmaet har i dag ca 10 advokater som jevnlig bistår i store og små arbeidstvister, og med forebyggende arbeidsrettslig advokatbistand.

Fra vårt advokatkontor i Oslo hjelper vi både bedrifter og ansatte over hele landet. Med de nødvendige teoretiske kunnskaper og omfattende praktisk erfaring tilbyr vi advokater i arbeidsrett som bidrar til både effektive og gunstige løsninger for begge parter. Vi utformer arbeidskontrakter, bistår ved endringer og nedbemanninger, tvister om lønn og andre ytelser, og mye mer. Selv om de fleste saker løser seg fort og uten store konflikter, fører vi også en rekke arbeidsrettssaker for domstolene hvert år.

 

Advokat arbeidsrett:

arbeidsrettsadvokatenØnsker du å vite mer om hva vi kan bistå deg med, kan du benytte kontaktskjemaet på denne siden, eller ringe oss på

telefon 21 37 80 00, så vil du komme i kontakt med en av våre advokater.
[contact-form-7 id=»39″ title=»Kontakt Advokat»]