Om nettsiden

 

arbeidsrettsadvokatenArbeidsrettsadvokaten er en nettside med fokus på praktiske spørsmål innen arbeidsrett, utarbeidet av Advokat Eivind Arntsen.

Nettstedet var det første av sitt slag da det ble etablert i 2006. 

Innholdet på arbeidsrettsadvokaten er gjort tilgjengelig som en service for publikum og for å gi informasjon om arbeidsrett. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for feil eller unøyaktigheter på disse sidene, og evt krav som følge av bruk av innhold som er publisert her. Et nettsted kan aldri erstatte ordinær advokatbistand, og dersom du står i en situasjon der det er behov for å vurdere en juridisk problemstilling oppfordres du til å ta kontakt med en advokat med kompetanse på området.

Alt innhold på disse nettsidene er beskyttet etter åndsverkloven. Innholdet på nettsidene kan kun kopieres når det skjer til privat bruk. Det kan siteres fra nettsidene forutsatt at dette skjer innenfor rammene av sitatretten, men kilde skal alltid oppgis, og ved gjengivelse på nettsider skal kilden inneholde lenke til vårt nettsted. Enhver gjengivelse eller bruk i næringsvirksomhet er forbudt.

cs-wh-120x60
(© advokat Eivind Arntsen, 2006-2022)